Preturi si detalii

NOU – Minisedinte de primavara – 390 lei

 
In perioada 19-30 martie, puteti rezerva un loc pentru minisedintele de primavara. Sedinta in sine dureaza 30 de minute, insa rezerv destul timp inainte si in timpul sedintei pentru dezbracare, acomodare, linistire, hranire si alte activitati inerente unei sedinte foto cu copii mici si mari. Veti primi 20 de imagini prelucrate, in format digital, intr-o galerie privata cu parola. Va veti putea alege singuri imaginile favorite pentru prelucrare. Veti putea alege, de asemenea, imagini digitale in plus, albume sau alte forme de print.

Va astept cu drag!!

Oferta sedinta foto primavara

 

Pret sedinta foto – de la 550 de lei

 

Este important sa discutam despre un pret sedinta foto. Este si mai important sa discutam despre ceea ce se afla dincolo de acest pret. Povestea ta poate fi scrisa asa cum iti doresti. Poate fi in fotografii simple si sincere, de tip lifestyle, la tine acasa, in natura sau sau oriunde simti ca ti se potriveste. Sau poate fi in fotografii studiate cu atentie, in decorurile de studio alese si pregatite cu grija.

Poate ca iti doresti o sedinta foto de gravida, de bebelus nou nascut, sau poate doar o sedinta foto la joaca, impreuna cu copiii ce au crescut parca prea repede. Oricum ar fi, in mod sigur gasim varianta potrivita pentru tine, impreuna.

Preturile pentru sedinte foto incep de la 550 de lei, si oferta completa o gasesti aici.

 

Preturi botez si evenimente – de la 700 de lei

 

Botezul e un eveniment coplesitor de multe ori. Planificat pe fuga si trait intr-un cumul de emotii atat de puternice, incat la sfarsitul zilei iti dai seama ca nu stii exact ce s-a intamplat.

Ai nevoie de niste fotografii care sa iti povesteasca, atat a doua zi, cat si peste multi ani. Fotografii care sa surprinda momentele esentiale. Si, mai mult decat atat, fotografii care sa surprinda momentele mai putin esentiale, insa atat de importante pentru tine. Emotiile. Privirile. Micile gesturi. Pune-le pe toate intr-un album 🙂

Pachetele pentru botez incep de la 700 de lei, si oferta completa o gasesti aici.